top of page
18_final.png
16_final.png

Verbouwen in 3D

Ga je verbouwen en wil je 100% zeker de juiste keuzes maken vóórdat je begint?  Door mij jouw huis in 3D te laten visualiseren kan ik jou alle verborgen potentie van je huis laten zien. Je krijgt een indruk van de ruimtelijkheid, de lichtinval en hoe alles samenkomt tot één geheel.

 

Op deze manier kun jij goede onderbouwde keuzes maken en bepalen:
- Of je muren gaat slopen of juist zetten.
- Of je wel gaat uitbouwen.  
- Of jij die grote ingreep wel wil doen.
- Of je de keuken op een andere plaats wil hebben

Kortom: ik kan vrijwel alles voor jou visualiseren. Mijn doel is dat jij goede onderbouwde keuzes maakt waar je helemaal achter staat, om zo tot jouw droominterieur te komen.

VLEKKEN.png
 • Uiteraard kom ik eerst bij je langs om de ruimte in me op te nemen en aandachtig te luisteren naar de woonwensen.  Na ons kennismakingsgesprek maak ik altijd een passende offerte.
   

 •  Ik begin altijd met de schetsontwerpfase, waarin ik jou verschillende indelingsopties én alvast een sferisch moodboard laat zien. Zo krijg jij in het begin al meteen een indruk van de sfeer en mogelijke indelingen. Deze indelingsopties zijn in 2D, maar dit kan ik ondersteunen met al 3D beelden. In de allereerste fase krijg jij al een ruimtelijk beeld!

  Na deze eerste fase kom ik bij je langs om de verschillende indelingsvarianten en de moodboards te bespreken. Naar aanleiding van deze bespreking werk ik het ontwerp uit tot een voorlopig ontwerpvoorstel.
   

 • Ik werk het 3D model verder uit met kleuren, materialen, meubels en verlichting. Indien nodig maak ik ook hier verschillende varianten in.
   

 • Vanuit dit 3D model maak ik fotorealistische ontwerp renders, zodat jij een prachtige weergave krijgt van de ruimtelijkheid, de materialen, de lichtinval en meer.
   

 • Het voorlopig ontwerp bespreken we uitvoerig, waarnaar ik de laatste aanpassingen doe om tot het definitieve ontwerp te komen.

Wat kun jij van mij verwachten?

VLEKKEN.png

Het resultaat

VLEKKEN.png

UPGRADES*

 • Uiteindelijk krijg jij van mij een volledig ontwerpdocument met moodboards, de definitieve indeling (2D), kleur- en materiaaladvies, het definitief ontwerp in 3D, verlichtings- en raamdecoratie advies.

Ik kan jou natuurlijk nog meer bieden dan alleen maar bovenstaande.

Bij deze VERBOUWING kan ik jou ook helpen met:


- het uitzoeken van nieuwe meubels. Van mij krijg jij dan een shopping list, rekening houdende met het budget.
- het uitwerken van maatwerkmeubilair en offertes aanvragen bij gerenommeerde interieurbouwers.
- Een uitgewerkt verlichtingsplan

Daarom maak ik graag een offerte op maat voor jou waarin al je woonwensen worden gerealiseerd! Samen maken we van jouw huis een thuis.

VLEKKEN.png

* Dit zullen wij bespreken tijdens ons kennismakingsgesprek, waarnaar ik een offerte op maat voor je maak met al je wensen.

15.jpg

''Met het 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!''

We wisten niet goed hoe we ons nieuwe huis moesten gaan indelen/inrichten!
Amber heeft ons hiermee goed op weg geholpen met haar tips en adviezen, en met het schitterende 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!

SR-Amber Buisman-32.jpg

Iets voor jou? Ik help je graag!

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Ik kom graag bij je langs om te bespreken wat ik voor je kan betekenen! 

unnamed (2).png
phone-icon-256.png

+31 6 53 13 42 52 

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page