top of page
15.jpg

DATE 02/12/2019    THEMA  RESIDENTIEEL    CONCEPT EXOTISCH, EARTH

Tuin en onderverdieping

Verhuizen.. het is niet niks. Zeker niet als je toch iets kleiner gaat wonen en je het liefst al je meubels wil meenemen. Door middel van een 3D ontwerp kun je duidelijk in een paar beelden zien hoe verschillende indelingen mogelijk zijn in het huis. Zo kun je een goede, bewuste keuze maken of je gaat verhuizen of niet.  

19.jpg
Moodboard.png

visie & concept

Voor de opdrachtgevers was één ding heel belangrijk: hun huisdier, Sem, de papegaai moest zéker een goede plek in de ruimte krijgen! Dit had te maken met overzicht, onderhoud en gezondheid. Met nog enkele aanvullende wensen en eisen ben ik verschillende indelingen gaan schetsen en creëren in 3D.  Zo kregen de opdrachtgevers uiteindelijk 4 indelingen van woon- en eetkamer, serre én tuin! Zo hebben ze de verschillende voor- en nadelen op een rijtje kunnen zetten en uiteindelijk een interieur en tuin dat perfect aansluit op hun wensen.  Optimaal ruimtegebruik, routing en betere zichtlijnen waren kernwaarden. 

21.jpg
11.jpg
15.jpg
14.jpg

ontwerp

De eyecatcher van het huis? De rode Leolux Papageno chair!  Om deze stoel zeker tot haar recht te laten komen, is er gekozen voor een warm, neutraal interieur met stoere, industriële kenmerken.  Door de rode accentkleur te combineren met verschillende bruintinten en hout, wordt in zijn geheel een warm, sferisch interieur gecreëerd. Precies wat de klant wil! 

Interieurelementen van de vorige bewoner waren nog duidelijk zichtbaar en matchte niet met de wensen van de klanten. In plaats van alles geheel te vervangen heb ik voorgesteld om kleine aanpassingen te verrichten, om er een nieuw uiterlijk aan te geven!  Zo wordt er o.a. bestaand steigerhout gewhitewasht! 

10.jpg
bottom of page