top of page
3.jpg

DATE 15/08/2017     THEMA  RESIDENTIEEL     CONCEPT INDUSTRIEEL, MILITAIR

Industrieel en militair appartement

Het kleine en knusse appartement is al decennia geleden in deze garage gebouwd. Door de huidige indeling voelt het appartement té klein aan, het lage plafond speelt hier ook een rol in. Met een nieuwe indeling en ander kleurenpalet zal dit appartement ruimer en prettiger aanvoelen.

4.jpg
3.jpg
6.jpg

visie & concept

De opdrachtgever is militair van beroep en heeft veel interesse in het verzamelen van oude militaire of oorlogsattributen. Deze items moeten in het ontwerp een podium gaan krijgen. Zijn stijl omschrijft hij zelf als stoer en industrieel. Deze twee passen heel mooi bij zijn achtergrond in het militaire vak.

13.jpg
12.jpg

ontwerp

In het ontwerp is gekozen voor legergroen als accentkleur, deze past natuurlijk goed bij het karakter van de opdrachtgever. Daarnaast is het ook een mooie rustgevende kleur omdat hij ons doet denken aan de natuur. Op muren is overwegend wit toegepast, om zo een ruimtelijker gevoel te geven. Om het interieur een industriele karakter te geven is er gekozen voor een oude bakstenen muur en voor stoere houten meubels met zwart staal. Door de militaire items een podium te geven in het interieur, als stylings-elementen, zie je het karakter van de opdrachtgever goed terug in het interieur.

18.jpg
bottom of page