top of page
kleurrijke woonkamer.png
Ontwerp 1.1_1.jpg

MEUBELS & MEER

Kijk jij ook wel eens VT Wonen Weer Verliefd Op Je Huis en denk je ''dat zou ik ook wel willen!''?   

Of wil jij graag nieuwe meubels, kleuren en verlichting , maar weet je niet goed waar je moet beginnen of wat allemaal bij elkaar past?

 

In dit totaalpakket geef ik jou een shoppinglist waardoor jouw interieur een totale make-over krijgt!  Zodat alles perfect samenkomt in jouw huis! 

VLEKKEN.png
 • Uiteraard kom ik eerst bij je langs om de ruimte in me op te nemen, in te meten en aandachtig te luisteren naar de woonwensen.  Na ons kennismakingsgesprek maak ik altijd een passende offerte.
   

 •  Indien akkoord ga ik voor je aan de slag met een indeling te maken in 2D en zelf allerlei voorbereidend werk te verrichten 
   

 • Om een indruk van het ontwerp te krijgen maak ik een (of meerdere) moodboard(s), zodat jij de beoogde sfeer in één beeld kunt zien en voelen.

  Na deze eerste fase kom ik bij je langs om de verschillende indelingsvarianten en de moodboards te bespreken. Naar aanleiding van deze bespreking plannen we een shopping afspraak!  We kunnen samen gaan, maar ik kan ook eerst alleen voor jou alle meubels uitzoeken en je deze toesturen.

   

 • Tevens stel ik kleuren en materialen voor die het ontwerp samenbrengen en afmaken.

Wat kun jij van mij verwachten?

Het resultaat

VLEKKEN.png

Ik kan jou natuurlijk nog meer bieden dan alleen maar bovenstaande.

Daarom maak ik graag een offerte op maat voor jou waarin al je woonwensen worden gerealiseerd! Samen maken we van jouw huis een thuis.

 • Je krijgt van mij een shoppinglijst met alle meubels en verlichting om je interieur een gehele nieuwe look & feel te geven.  De overige ontwerpdocumenten krijg jij van mij toegestuurd.

Meubelbord 3.png

''Met het 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!''

We wisten niet goed hoe we ons nieuwe huis moesten gaan indelen/inrichten!
Amber heeft ons hiermee goed op weg geholpen met haar tips en adviezen, en met het schitterende 3D programma krijg je een goede indruk hoe het er gaat uitzien!

—  Name, Title

SR-Amber Buisman-32.jpg

Iets voor jou? Ik help je graag!

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Ik kom graag bij je langs om te bespreken wat ik voor je kan betekenen! 

unnamed (2).png
phone-icon-256.png

+31 6 53 13 42 52 

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page