top of page
9.jpg

DATE 22/01/2019    THEMA  RESIDENTIEEL    CONCEPT RUST, LANDELIJK

Woonkamer, eetkamer en keuken

Aanbouwen, verbouwen of de gehele indeling omgooien? Met een 3D ontwerp wordt snel duidelijk hoe alles eruit komt te zien! Op deze manier kunnen betere keuzes worden gemaakt en knopen worden doorgehakt.  

10.jpg
13.jpg

visie & concept

Dit huis bestaat uit 3 ruimtes die een duidelijke samenhang met elkaar hebben. De bewoners vonden het lastig om deze 3 ruimtes vorm te geven, omdat er veel looproute is: dus wat is de functionele indeling? 

Na een paar gesprekken met veel schetsen ( en tape op de vloer om de afmetingen aan te geven!) hebben we de keuze voor een definitieve indeling gemaakt. Keuken - eetkamer - woonkamer.  

Een landelijke, rustgevende sfeer staat centraal voor deze hard werkende ondernemers. Zij moeten thuiskomen in een rustige, onstpannende sfeer.

15.jpg
7.jpg
16.jpg
2.jpg

ontwerp

Voor dit ontwerp liet ik met een paar verschillende mogelijkheden zien hoe deze 3 ruimtes een samenhang kunnen vormen. De meubels zijn steeds anders gepositioneerd en er is gekozen voor een andere kleur. De basis bleef hetzelfde: landelijk, maar modern. Met een strakke keuken, gebruik van hout en veel knusse zitplekken!   

 

Zelfs de optie voor een kookeiland is er geweest! We hebben allerlei indelingen en mogelijkheden besproken. Uiteindelijk hebben zij de knopen doorgehakt aan de hand van de ontwerpen.
 

bottom of page